DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Tréninkový sraz gangsterů- 10.9.11
Tréninkový sraz gangster shelties Třebechovice p. O. - 10.9.2011
 
Další sraz byl naplánován opět v Třebechovicích ale byl zvláštní v tom, že začínal až odpoledne a celé odpoledne jsme byli trénovat u mé kamarádky. Účast přislíbila Aneta Polesná se Semmim, Lucka Raifová s Elliotkem, Týna Uhrová s Chuckem(krýčem :D) a Lucka Kopecká s Luckym a samozřejmě já, Míša s Corim :D Nakonec přijeli všichni místo Lucky Kopecké s Luckym(jako obvykle :D).
Sraz byl v půl druhé u nás doma. Nejdříve přijela Anet se Semmi asi 2 minuty na ní Lucka s Elliotkem a o 20 minut později i Týna s Chuckem.
Hned jak přijela Týna vyrazili jsme. Nejdříve jsme si postavili krátkou sekvenci na rozběhání( holky chtěli zjsitit jestli pejsci poběží :D). Všichni běželi až na Elliotka. Ten  rohu zahrady něco cítil a bál se. Když běželi směrem k rohu zahrady utek a nechtěl běžet dál. Dovedli jsme ho teda k tomu a snažili se to vyřešit. Zjistili jsme, že se nejspíše bál uschlých listů, nebo větví. Za chvíli se problém vyřešil a Elliotek krásně běhal stejě jako ostatní :)
Po sekvenci na rozběhání jsme si postavili 2 sekvence z pracovního sešitu agility. Běhali jsme v pořadí Lucka a Elliot, Míša a Cori, Týna a Chuck a nakonec Anet a Semmi.  Celou dobu jsme natáčeli, fotili, povídali jsme si a smáli se :) :D  Dál jsme měli v plánu postavit A1 parkur. Zvolili jsme jumping od Lenky Pánkové. Lucka s Elliotkem ho běželi rozdělený na sekvence ostatní celý. Já s Corim jsem ho zaběhla na druhý pokus čistě. Týna s Chuckem ho také měli rozdělený na sekvence ale mám dojem, že ho pak zaběhli celý.  Na A1 parkur jsem si půjčila Anety Semmíka. Úplně nakonec jsme si postavili dloouhou rovinku přes celou zahradu z tunelů a skoček. Pejsci běhali krásně a rychle.

Po zaběhnutí rovinky jsme pejsky vyfotili a samospouští jsme se vyfotili všichni :D Když jsme přišli k nám domů na zahradu, každá jsme dostali mooc dobré masíčko(kýta), už tam byli Lucky a Týny rodiče za chvíli přijeli i rodiče Anety. A tak skončil super den strávený se super lidmi a pejskami.

Díky holky za účast a doufám, že se ještě tenhle rok uvidíme :)

Fotky: Od Anety Polesné: seltie.rajce.idnes.cz/Sraz_Gangster_Shelties_u_Misi_a_Coriho/ 

Videa: Míša a Cori 

Týna a Chuck( Fany z Jeseníku)