DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Neof. agi závody- Probluz 17.9.2011
Neoficiální agility závody Podzimní jumpy- 17.9.2011

Na tyto závody jsem se těšila zvláště proto, že přijela paní chovatelka a byli to domácí závody. Na cvičáku jsme jak pomocníci měli sraz už v 7:00(myslím, že až moc brzo). Prezence byla od 8:00, tak se za chvíli začali scházet závodníci. Parkury stavěl Michal Žehan(nejen můj oblíbený rozhodčí) a parkury byli jako vždy úžasné! Na programu byly 3 jumpingy.

První jumping byl celkem lehký tak jsem si říkala že to snad půjde! Cori běžel famózně! Odhaduju, že ryhclostí 4,5 m/s. Kdyby neshodil tyčku tak by jsme vyhráli..měl suverénně nejlepší čas :( Ale měl z toho radost a to je hlavní! 6.místo/14
Baffy doběhla s jendím odmítnutím ale nezdrhla! Dokonce na závody přijela i Aneta Polesná a konečně i Lucka Kopecká :D! Takže celkem dost šeltiček :)

Druhý jumping byl také moc hezký. Bohužeů těsně před tím než jsme vyběhli přišli rodiče a Cori se snimi nestuhl přivítat a atak mi z parkůru utekl ještě před tím než jsme doběhli. Pak jsem ho přivolala a "běželi dál" stále někam koukal, utíkal...hrůza :( Ale doběhli jsme...bohužel s DIS

Třetí jumping jsme běželi za většího tepla a Coi v teple něběhá. Sice běžel ale pomalu a shodil mi 2 tyčky a schytal jedno odmítnutí. Ke konci se ale pěkně roběhnul.

Než jsme se nadáli závody byly ukonce a začalo vyhlášení. Na těhlech závodech jsme měli opravdu šílenou smůlu :( Dostali jsme cenu za největšího smolaře.