DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Neof.agi-Třebechovice-23.4.11
Neoficiální agility závody Třebechovice pod Orebem(my organizátory)-23.4.2011
 
Z těhlech závodů jsme měla strach dvojnásob(vždycky mám ale jenom ze závodění ne jako organizátor). Cori ale kráásně překvapil. Ale popořadě :) Závodění probíhalo jakž takž hladce. Občas tam byla nejasnost ale jenom drobná. Musím říct že úroveň závodníků v začátečníkách je opravdu veliká. V naší kategorii(kde jsme závodili) bylo 15 účastníků byla to kategorie začátečníci S+M. Takže Cori porazil i hodně borderek :)
Startovat jsme mohli s hračkou já s Corim běžela na nic abych si to vyzkoušela na pondělí :D Běžel nááádherně-přesně a rychle. Čístý běh čas 35 sekund=1.místo z 15-ti závodníků :) Byla jsem mooc nadšená.
Druhý běh už běžel méně jistěji ale přece jenom běžel měli jsme tři odmítačky- 1 u slalomu 1 u skočky a další že shodil tyčku. Vyneslo nám to ale nádherné 6.místo! :)
Hra byla pro pokročilé i začátečníky stejná byli to 3 skočky+tunel. Vyhlašovala se to normálně jako u jumpingu+3 nejrychlejší psi ze všech(absolutní vítěz). S Corim jsme se umístili na krásném 5.místě :) Nejlepší ale bylo že v obou jumpech(1,2) jsem neběžela ani na hračku a ani na pamlsek na který se nesmělo. Ve hře(proože šlo o rychlost) jsem si už hračku vzala ale před startem o ní Cori neměl moc zájem. Takže mu připadá OBROVSKÁ POCHVALA!!! :)) Jak se nám to povedlo oragnizátorně to musíte posoudit vy...závodníci :)

První fotečky najdete tady(od Týny Uhrové):shelties.rajce.idnes.cz/Trebechovicke_jumpingove_hratky_-_23._4._2011/ 
                                                  od Lucky Raifové-yondaime.rajce.idnes.cz/Trebechovicke_jumpingove_hratky/ 
                                                  od Lucky Kopecké(pouze vyhlášení)-jump-hratky.wz.cz/kopecka.html 
                                                 naše video-www.zkouknito.cz/video_73505_neoficialky-trebechovice-23-4-2011 
 
Pokud se budete i vy chtít zůčastnit příštího ročníku(který snad bude)- více najdete na www.jump-hratky.wz.cz