DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Agility závody HK 28.10.2010
Oficiální agility závody HK Malšovice-28.10.2010

Nejdříve jsem myslela že na tyhle závody nepojedem a místo toho do Nymburka ale nakonec jsem do Nymburka jet nemohli a tak jsme řekla že aspoň do HK.
Přijeli jsme okolo 11-12 hodiny odpolední.Janča a Airi,Týna a Fany a Eliška a Sam tam samozřejmě již byli.Janča sice nezávodila ale Eliška a Týna jo.Cori se nejdříve přivítal s Airi, začal skákat a bláznit....:DViděla jsem holky tak jsem se šla zeptat jak dopadli v jumpingu:obě DIS:/
Cori se zamiloval do Fany pořád za ní hocdil a čmuchal k ní!:((Byl hodně zlobivej nereagoval,čmuchal a všechno očůrával://Myslela jsem že aspoň něco ukážeme a zaskáčeme si na cvičných překážkách ale prd...://Když jsme byli na tribuně pořád kňučel,kňučel a kňučel!Pořád by jenom někde chodil!!!Už mě to fakt štvalo!Všichni psi tam byli na hodní jenom on.....
Potom Týna a Eliška běželi zkoušku.Eliška mělo takovou radost že ke konci zařvala jooooooo a Samík se jí trošku lekl ale byl to čistý a krásný běh.Na 100% si Eliška myslela že jsou na 1. místě ale byli opět na druhém...ale i tak to je krása:)
Týna se moc neradovala protože Fany se diskla ve slalomu(vrátila se v něm a přitom slalomovala) takže DIS.Taky se tam zakoukala do nějaké paní asi se jí líbila.
Potom Eliška Corimu trošku vyčesala chuchvalce za ušima(které se mu pořád dělají:/).Ale stejně je ještě musím vystříhat.
Eliška a Týna zkoušeli vodit Fany a Sama jako výstavní pár a plánovali kdy a kde se tak uskuteční.A opravduj im to spolu moc slušelo.
Potom Janča s Airi odjela a my tam byli až do agility open.natočila jsem holky a ukázala video a jeli domů.
Týna s Fany běželi krásně(konečně i Fany) vůbec neutikala a krásně se na Týnu soustředila.Bohužel měli odmítnutí na zdi.Ale bylo to počítáno dohromady A1+A2+A3 takže byli až na 12.místě ale myslím že na první ofic.závody úžasný výkon.Kdyby to nebylo počítané jako open určitě by se umístili.Eliška se Samem měli také odmítnutí nebo chybu(už nevím) a byli na 13.místě opět se to počítalo jako open:)
 
fotky budou tady:
vide Elišky a Týny tady: