DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Oficiálky- dvojzkoušky Rýzmburk- 24.9.11
Naše 1. oficiálky- Dvojzkoušky Rýzmburk- 24.9.2011

Naše první oficiálky jsem plánovala až na rok 2012 ale ostatní mě přemluvili :D Vyjlei jsme pozdě a strašně dlouho jsme Rýzmburk nemohli najít! Když jse cvičák konečně našli, už nás vyškrtli ze startovky ale byli jsme ještě přijati. Šli jsme se přeměřit, Corimu rozhodčí Lenka Pánková naměřila 32,5 cm(prcek :D).
Bohužel byly A1 až od odpoledne, kdy začalo být šílený vedro :( A Cori, jak víte, ve evdru neběží i kdybych tam skákala do nebe a válela na zemi sudy. Parkury se mi celkově líbily.  V SA1 nás bylo 8, takže ani málo ani moc.
Na start jsme šli vždycky jako poslední, ale lepší než jako první :D

První zkoušku Cori běžel moc hezky až do slalomu, tam šíleně zpomalil a pak měl šíleně pomalou šneččí kladinu. Vyfasoval jednu chybu(tyčka) a jedno odmítnutí u tunelu. Příšerný čas, postupovka kolem 2 m/s a 8 tr. bodů za čas :/ Vyneslo nám to 4.místo na známku D.

Druhý zkouška se mi zdála o něco lepší. Myslím, že ybchom se umístili kdyby se Coriho něčeho nelek v tunelu nebo před tunelem. Kladinu už měl rychlejší ale bohužel ynechal tyčku ve slalomu a pak mi odmítnul tunel(stím vám čím dál větší problémy) :/ Opět příšerný čas, postupovka kolem 2 m/s a asi 20 tr.bodů za čas. 7.místo/8 a nejhorší "známka" BO(bez ohodnocení).

Organizace byla suprová, cca po dvou hodinách jsme jeli domů. Nevím ale, proč nemohli dát jedničky ráno! :/

Fotky ode mně zde:dvoramic.rajce.idnes.cz/Dvojzkousky_Ryzmburk-_24.9.2011_pouze_fotky_A1/ 

Video: není a ani nebude...