DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Intenzivka s J.Duškovou-26.3.2011
Intenzivka s Julií Duškovou-Zdobín u Dvora Králové n.L. 26.3.2011
 
První akce letošního roku(kromě srazů s Luckou a Luckym) :) Zkrátka bylo to super.Ale to by Vám asi nestačilo.Takže se rozepíšu :D
Trénink byl pro začátečníky i pro pokročilé.Pro začátečníky od 9:00 a pro pokročilí od 13:00. My patříme mezi začátečníky a takže jsme v 8:12 vyjeli z Třebe.Jeli jsme opravdu strašně pomalu(to vítě taťka :D). Silnice a značení hrozný ale stihli jsme to :D Asi 3 minuty před tím než jsme tam dojeli jsem si vzpomněla že mám ještě 200 Kč doplácet na místě:D Ještě že taťka měl!! :D Hnedka nás odchitila paní Hana Bohmová(má CHS čivavek,2 měla s sebou) a zkontrolovala očkovák a my zaplatili.
V začátečníkách nás tam bylo dohromady 7(3x šeltie,1x JRT,1x PRT,1x tibetský španěl,2x čivava ale běhala jenom jedna a potom už žádná protože se jí nechtělo a chtěla spát :DD).Šeltičky jsou známe.Elfík a (nevím jméno ale je to vrh C Z Dřevěnné chaloupky).
Poznali jsme nové kamarádky.JRT Katie její paničku Ivet Šolínovou. Obě jsou mooc smypatické a jsem ráda že jsem Ivet s katie mohla poznat :) ;)
Nejvíce nás paní trenérka "týrala" s vysíláním a křížením za psem.Potom nám také říkala že Corimu nemám utíkat, ale na cvičáku mi řekli pravý opak :D:( Ale budu věřit paní Julii Duškové a Corim utíkat nebudu.Je vidět že se mnou potom pracuje víc a já to za něj jen tak neodběhám takže musí makat i on :) Takže panička opět nestíhá :DD Jako mínus hodnotím že se ani v jedné sekvenci neobjevila houpačka,slalom a kruh-slalom a kruh potřebuju ze všeho nejvíc na trénovat :(. Dál pak že jedna paní která s pejsek  běhala jenom 3x za život-paní trenérka se jí věnovala více než nám.A to o dost více...paní totiž nechápala vedení a Julie jí to vysvětlovala asi půl hodiny a my ostatní tam čekali :(-nám se takhle hodně nikdy nevěnovala. Ale tak to zase beru pozitivně, že jsme to uměli tak, že nám nic moc nemusela vysvětlovat :D(blbost :D). Jako plus hodnotím že to bylo venku a ne v hale(šla jsem s corim do haly abych věděla co tomu říká-pořád čmuchal :D). Jinak se do toho černého temného tunelu vůbec nebál :))
byla jsem mile překvapena jak to Corimu šlo. Vůbec jsem to nečekala.
Určitě na Julii Duškovou pojedu někdy znovu!
 
Fotečky od Ivet Šolínové najdete tady:itule.rajce.idnes.cz/Intenzivka_s_Julii_Duskovou_26.3.11/