DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Sraz šeltiček- TPO 11.6.11
Sraz šeltiček- Třebechovice pod Orebem 11.6.2011
Na 11. června byl naplánován další sraz šeltiček. Tentokrát u nás v Třebechovicích :) Jako první přijela Týna se Zakem spolu s Kristý Červínovou, která měla Kenyho. Asi čtvrt hodiny jsme čekali na Elišku a Lucku. Už předtím(než Týna a Kristý přijeli) naší ulici jezdilo sem a tam tmavě zelené auto. když přijeli holky(Týna a Kristý) furt jezdilo :D S holkama jsme si dělali srandu že to bude eliška...asi za 10 minut jelo zase tak jsem za nim jela na kole. A opravdu to byla Eliška :DD za chvíli přijela Lucka a program mohl začít :)
Nejdříve jsme byli na zahradě a povídali si, tancovali a běhali slalom do V. Pak jsme se rozhodli že půjdeme k mojí kamarádce trénvoat agility. Všichni běhali krásně i Keny se pak rozběhal :) Cori konečně běhal :D I ve vedru :)
Pak jsme šli zase domů...na oběd. K obědu jsme měli šunkovou pizzu a Týna(nejí pizzu :D) měla hranolky. Chvíli jsme si odpočali a pak šli na procházku do boru(les).
Když jsme ušli asi tak kilometr vzpomněla jsem si, že jsme doma nechala obrázky šeltií na poznávačku. Váhali jsme ejstli se mám vrátit nebo ne...nakonec jsme se vrátila :D Když jsme šla domů už am byli Elišky rodiče :/ V boře jsme vykoupali psi v potoku a šli na krátkou procházku potokem...Keny si musel zkusit plavat(Kristý chtěla :D). pak jsme udělali tu poznávačku šeltii....nejlepší byla asi Eliška(samozřejmě :D). Nejméně to šlo Kristý(ale tak když měla nejtěžší :D). Pak jsme šli na fotbalové hřiště kde jsme běhali, fotili a soutěžili v nejrychlejším přivolání. No byla to doba než jsme je tam vedle sebe usadili! :D Asi po 10. tam konečně zůstali(on když vyběhnul jeden vybhěli všichni jen Dante a Sam zůstali :D).
Když jsme je naonec přivolali tak běželi jak blázni. 1. byl Cori, 2. Sam 3. Dante 4. Elliotek 5. Keny a poslední Zak, protože tam zůstal sedět :D Týna tam brečela smíchy :D Pak jsme dělali odložení každý pes sám. Vyhrál to Sam 2. byl Cori, 3. Keny, 4. Dante, 5. Zak a 6. Elliotek.
Dál jsme měla v plánu jít do Štěnkova ale protože se začalo mračit a Eliška už musela jet domů tak jsme do Štěnkova nešli. Pro Elišku si k benzince přijeli rodiče. cestou domů jsme s holkama vymýšleli název našeho "klubu" šeltiček :D Vyhrál to název Gangster shelties :)
Týna už udělala stránky na ně se můžete podívat tady:gangster-shelties.wz.cz/home.html 
Když jsme došli domů ještě chvíli jsme agilitili. Nejdříve odjela Týna a Kristý a asi za 10 minut Lucka(ještě jsme natáčeli naše běhy agility při kterém jsem zlomila slalom :DDD).
 
Holky díky za super sraz a už se těším na další který bude nejspíše 27.-28.8. v Jeseníkách u Lucky Raifové :) Moc se těšííím!