DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Neofky Svítkov 25.6.2011
Neoficiální agility závody Pardubice-Svítkov "O Zlatou laťku" 25.6.2011

Na tyhle závody jsem se těšila ale i bála- po zkušenostech z Nymbu. Cvičák jsem našli v pohode, protože jsem si hoodně naštudovala( do podrobna) cestu :D Dojeli jsme tam zároveń s Bětkou a Sárou, zaregistrovali se a přisídlili k Ivet s Katie. za chvíli přijela Týna se Zakem,Chuckem a Fany. Ti šli taky k nám.
Asi za čtvrt hodiny se závody zahájily. Nejdříve běželi začátečníci S- tedy my. Parkur byl lehký jenom tam bylo jedno místo, které se šlo po každý(3x) jinak takže to bylo trochu zamotaný :)
Když jsme byli skoro na kocni parkuru(před námi 3 skočky) začala sjem se radovat že to máme čistě...bohžel předčasně :( Cori shodil jednu skočku, o které jsem nevěděla tak jsme běžel dál s pocitem že máme čistý běh a pak ještě shodil úplně poslední tyčku. Když jsem doběhla bylo mi to líto, že zrovna poslední skočka, ale když jsem zjistila že shodil i tamtu tak už to bylo lepší.
Výsledky byli za chvilku a s obrovským překvapením jsem zjistila že jsme 3.! Měli tam totiž systém počítání výsledků jako my takže i rychlejší psi s více chybami měli šanci na umístění :) Čas jsme měli 33,03 sekund a byl to nejlepší čas ze SA :) Čtvrté místo mělo čas 33,09 takže jsme byli 3. těsně :D :)
Jak jsem se nepodílela na organizaci připadalo mi, že všechno trvá hrozně dlouho a tak jsme byli asi na čtyřech procházkách a nebo jsem fotila :D
Další jumping byl těžší. Byl tam slalom a out. Cori běžel krásně, stíhala jsem otočky ale za skočkou se mi zakoukal na psa a tak jsme ho zase přoměla vnímat jen mě a až moc jsem si ho k sobě stáhla a on shodil tyčku. Pak jsem ho málem nestáhla do první tyčky slalomu(furt ná mto dělá problémy) ale slalom šel krásně a s chutí a skoro na mě ani nekoukal(na navádění) :)) Pak shodil outovou skočku. Doběhli jsme v čase 35,75 opět se dvěma chybami. Tenhle čas byl nejlepší ze SA a dokonce i LA!!! 
Poslední jumping byl o dost těžší. Hrozně běhavý. Udělala jsem tam uplně stupidní chybu!! Místo toho, abych si od tunelu doběhla k tý skočce, kterou má skočit zůstala jsem u tunelu a pak ke skočce nestačila doběhnout a Cori si samozřejmě místo skočky vybral tunel, který byl vedle. Takže jedno odmítnutí. Pak jsem ho málo stáhla(a hodně vysílala) do tunelu takže ho obehnul. Další odmítnutí. Takže jsem hodně času ztratili opravováním odmítnutí. Ale žádná tyčka dole!! :)) Čas 52,06( hrozný :/) a 2 odmítnutí= 7.místo.
Srašně dlouho se čekalo na součty SA. Měli jsme stejný počet bodů s Ivet a Katie ale asi lepšív čas takže jsme se v součtech umístili 3.!! :) Měla jsem hroznou raodst z umístěních a hlavně z toho, jak Cori běhal(možná to bylo kvůli tomu, že jsme naposledny pořádně běhali na cvičáku 22.5.).
Dostali jsme 2 medaile a pohár za součet, vodítko,obojek,klikr(den před závodmaa jsem jeden koupila :D) a další drobnůstky :)
Organizace super jenom se to všechno hrozně táhlo. Počasí taky super i když dvakrát zapršelo tak byla asi pětiminutová přestávka-neběhalo se.
Už se těšíme na příští ročník!! :))

Výsledky- Jumping1- 3.místo(2 chyby)/14
                  Jumping2- 2.místo(2 chyby)/14
                 Jumping3- 7.místo(2 odmítnutí)/14
                 Součet- 3.místo