DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Neof.agi-Probluz-25.4.11

 Velikonoční neoficiální závody v ZKO Dolní Přím-Probluz-25.4.2011 aneb jak jsme zažili ty nejlepší závody pod sluncem! :)

V ZKO DP-Probluz jsme členy takže jsme ráno vstávali v 6 hodin abychom tam na 7 hodinu byli-pomáhat :) Samoizřejmě jsme vyjížděli místo půl sedmé ve třičtvrě a na cvičák dojeli až ve čtvrt na 8 :DD Ale teprve se začínalo stavět takže supr :)) Na  rozdíl od minulých závodů-18.9.2010 stavěla parkury Verča Tobolková. Do 9 hodin jsme čekali na závodníky. Já s Hančou(od Vikyho) jsme navigovali auta :D V 9 hodin se vše zahájilo.

Nejdříve šli na řadu štěnda I.běh.Potom začátečníci-tady my. Parkur byl těžší než v  Třebechovicích-a to o dost.Ale hezký :) S Corim jsme ho zaběhli čistě a krásně rychle.Jenom ty oblouky... Takže 1.místo!!! :) Měla jsem ohromnou radost! :)Celou db jsem fotila a pomáhala-zvedala laťky, držela tunely a přestavovala parkury.

Potom šli na řadu opět štěnda II.běh a potom začátečníci-my. Parkur byl o doost těžší než ten první!!  Vždycky tam byla sekvence kde se mohlo jít dvěma způsoby. Jeden byl sice kratší ale byl to risk-když se to nepodaří tak vyfasujete odmítnutí a s odmítnutím už není valná šance na umístění. Další způsob byl delší-takže ztráta času. Já volila spíše risk a vyplatilo se. Ve druhém běhu jsme doběhli s 1 odmítnutím-opravdu stupidním!!! Netrefil se do rovného tunelu.Asi jsem ho málo stáhla. Vyneslo nám to krásně 4.místo. Vyhodnocovalo se takže i my jsme dostali cenu :))

Potom šla na řadu hra-tuneliáda. Našim úkolem bylo sestavit si družstvo po čtyřech bez ohledu na velikostní i výkonnostní kategorii a dát si název. Naše družstvo Rychlý packy ve složení- Hanča a Viky, Míša a Cori, Aneta a Eimi a Lucka a Ebí vyfasovalo dohromady 2 odmítnutí. :(  1 odmítnutí vyfasovala Hanča s Vikym a Lucka s Ebí. Byla to vlastně taková štafeta. Start a cíl byl označem bočnicemi. Vždycky jeden tým vyběhnul(se štafetou v ruce-tady to byla pomlázka :D) proběhl celou trať a za bočnicemi předal štafetu-pomlázku tými dalšímu. Naše družstvo se umístilo na 8. místě z 9..

Odvezli jsme si krásné ceny- za 1.místo:pohár,láhev pro Coriho(konečně! :D) a tašku s mlsy :) Za 4.místo uzel.Vyhodnocovali se ještě součty kde jsme se umístili na 2.místě!! Ale bohužel se vyhlašovalo a odměňovalo pouze 1.místo :(

Fotky ode mně najdete tady:dvoramic.rajce.idnes.cz/velikonocni_neoficialky-ZKO_Dolni_Prim-Probluz/ 

Od Julie Kováscové tady(díky mooc :)):niky-a-darwin.rajce.idnes.cz/25.4.2011_-_Velikonocni_neoficialky_Probluz/ 

Naše video tady:zkouknito.cz/video_73589_neoficialky-probluz-25-4-2011