DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Neof. agi- Č. Třebová-30.4.11
Neoficiální agility závody- ZKO Pdhorka Česká Třebová Čaroskok-30.4.2011

V sobotu ráno jsme vyrazili na anše 3. závody v závodní sezóně 2011. Na závody jsme se tradičně těšili a já bála :-D Co mě zarazilo bylo to, že jsme museli odevzdta očkováky(normálně je dáme vetovi do ruky on t zkontroluje a hjne dná ho vrátí). Veta tam asi teda ještě neměli. Aisz a 10 minut nás volali že máme přijít ke stolu kde nám zkontrolují pejska: ZMĚŘÍ MU TEPLOTU A ČIP!!! Všichni závodníci i já jsem na to koukala jak blázen. Na závodech psovi měřit teplotu?! To jsme nikdy neslyšela....
První byla hra. Nehodnotila se-ani čas ani chyby odmítnutí nic. Byla to celkem škoda . Já bych se ráda aspoň dozvěděla ty časy. Princip hry byl v tom že jsme měli zaběhnout krátký parkur potom dát psa na stůl a házet míč do stolu. Měli jsme dva pokusy. Když jsme nehodili míč do krabice ani jednou museli jsme si zaběhnout slalom(páníčci). Já se trefila na druhý pokus takže jsme neslalomovala :-D
Potom byli agility. Parkur byl celkem lehký ale při prohlídce tam furt přestavovali skočku a slalom :/ Slalom byl 4-tyčkový, což je hrozný- Cori na to koukal jak blázen. Doběhli jsme se dvěma odmítnutími- 1. bylo opravdu STUPIDNÍ-rovinka dvou skoček :/ Z té první si to Cori namířil hned do tunelu. Kdybych šla na druhou ruku jak jsem si většinu času při prohlídce plánovala odmítnutí bychom neměli ale na poslední chvíli při prohlídce jsem to změnila!! :// durhé odmítnutí bylo u slalomu uplně ho minul.
Bohužel nevím umístění- výsledky nevyvěšené. Až po závodech jsme se dozvěděla že jsme se mohli chodit koukat na PC tam, kde se to hlásilo ale kdo to měl vědět?! Když to ani nevyhlásili že se tam může. Díky Klárce vogelové která mi to vyfotila jsem zjistila žemjsme měli krsný čas 40, 25 sekund ;)
Mezi agility a jumpingem byla přestávka, Takže jsme šli s Ivetou a Šárkou vykoupat psiska. Corimu se ve vodě líbilo ale prostě tam nejde víc než po bříško :D Taky jsme šli na procházku kde se pejsci vyběhali. Bylo hrozné vedro- i když hlásili že hdue pršet. Potom jsme asi čtvrt hodiny seděli s natačenými nohami na židlých a pejsci spali.
Když začali přestavovat parkur divila jsem se jak je to těžké. Potom jsem zjistila že se staví parkur pro závodníky! A zase..kdo to má poznat když se ve hře šlo od pokročilých, v agility od začátečníků a teď od závodníku?! Plus do toho byly zamotané velikostní kategorie(jednou se stalo že s Large to dali na Small a potom zase zvedali na Medium....). Bohužel šli smallíci úplně jakp poslední a za tu dobu se začalo pěkně mračit. Bylo úplně černo  azačalo "krásně" hřmít a blejskat se. Takže jsme se přestěhovali pod domeček(kde bylo občerstvení). Asi po 5-ti minutách se sputil déšť. Potom zas přestal a potom se zase spustil a to jsme šli  a řadu. Cori běžel nějako pomalu- no nemá rád déšť :-D  Ale stejně jsme doběhli čistě s časem 18 sekund. Parkůr byl velice jednoduchý-asi kvůli tomu dešti. Já jako jediná ze všech jsme si udělala otočku zády za tunelem a zbytek parkůru(půlku) doběhla na druhou ruku. Důvod byl to, že se měl jít slalom na ruku na kterou to Cori neumí tak jsme si přeběhla no :D Coriho jsme do první tyčky slalomu jen tak tak stáhla. Rozhodčí už zvedla ruku ale potom to naštěstí odvolala!! ;) Opěz jsme nevěděla umístění čas nic.. Opět jsme se ho dozvěděla díky Klárce a Ivet! Holky, DÍKY! :))
Za chvli to bylo odběhnaé a mohlo se jít na vyhlašování. Ceny musím pochválit stejně jako zázemí. Organizace na můj vkus otřesná! :/ Ještě bych chtěla říct že, dkyž někdo běžel, tak bylo v parkůru strašně moc lidí. Jestli dobře počítám tak rozhodčí+2 pomocníci+ fotograf! Nechápu proč pomocníci nemohli být za páskou a stát ve prostřed parkůru!! To samé fotograf... Taky nevím proč všem začátečníků, drželi látkový tunel! Takže musím připočítat ještě jednoho držiče tunelu. To máme... 5 lidí v parkůru. Když nepočítám rozhodčího který tam být musí tak 4 lidi co tam nemají dělat! No ale dalo se to přežít.
S Corálkem jsme se umístili na 5.místě v šoučtech! Vyhlašovalo se 5 prvních mst takže i my dostali cenu. Medaili, granule a pamlsky. Ceny opravdu krásné :))
Ještě nejsem rozhodnutá jestli na tyto závody vyrazíme znovu....no uvidíme. Pokud budu mít na výběr tak jedeme na ty druhé.
Corimu patří velká pochvala! ;)
 
Fotky od fotografa v parkůru :D :podhorskeskoky.rajce.idnes.cz/caroskok/