DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

KV šeltií- 3.9.2011
Klubová výstava šeltií- Pardubice 3.9.2011

Stejně jako minulý rok jsem opět zavítala na tuto výstavu. Sice ne s Corim ale vypůjčila jsem si pejska do Dítě a pes :) Ale nepředbíhejme....

Na výstavu mě rodiče odmítli odvézt ( jak typické...) tak jsem poprosila Květu Dvořákovou od šeltičky Trixi a tervíka Dragy jestli by mě nesvezla. Moc díky za sevzení! :) Na výstavu jsme dojeli asi ve třičtvrtě na 10. Měla být ukázka dogdancingu, která nakonec, z neznámých důvodů, nebyla. Asi v 10:15 začalo vystavování. Tentokrát bylo přihlášeno 67 šeltií a to hlavně fen. Začalo být příšerné vedro! Takže se ani nedalo vydržet na židli...musela jsem pořád někam cestovat. Stala se mi tam taková zvláštní příhoda...když jsem seděla u Káťy pánkové a povídali jsme si, najednou jsem měla doejm že na mojí židli sedí pomocník rozhodčího! Šla jsem se podívat v domnění, že moje židle je určitě za tou nak teré seděl. Ale omyl! Na mé židli seděl pomocník rozhodčího! :D Za chvíli, tam ale přišla překladatelka a donesla mu jinou. Opravdu kuriózní zážitek :D :)

Setkala jsem se tam s Eliškou Vomočilovou, která vystavovala Dantíka a pak také s nevystavující Anet Polesnou. Holky díky za příjemnou společnost! Jen tak mimochodem...Eliška s Dantíkem vybojovali V1 CAJC a BOJ! :) Taky jsem pozanala chovatelku Manepo Ideál Zinu Nekvapilovou a spousta dalších lidí.

Pan rozhodčí byl clekem přísný( v jedné třídě dostala pouze jedna fena V, někde padlo i D- a to celkem dost) ale velmi sympatický a hodný.

V průběhu výstavy jsem sháněla pejska do soutěže Dítě a pes. Nakonec jsem s vlekou pomocí Ziny a Květy našla super psíka! Hell Boy Manepo Ideál. Moc krásný a šikovný pejsek...nemůžu si ho vynachválit. :) Zkusili jsme si to spolu a šlo mu to krásně...nebyl ani pomalý ani rychlý, krásně stál a chodil :) Šla jsem tedy zaplatit 50 Kč a začala být trochu nervozní. Po vyhodnocení BOJ,KV a BOB nastala anše chvíle. Oproti minulému roku orpavdu malá konkurence. Byli jsme tam jenom 4(minulý rok nás tam bylo asi 15). Hellík byl jediný trikolorek a myslím, že i jediný kluk. Byla jsem tam nejstraší a v řadě první(minulý rok poslední :D). Nejdříve po nás rozhodčí chtěl oběhnout kolečko. Pak fguru tam a zpět, trojuhelník a zase kolečko. Oproti minulému roku, mě to clekem překvpailo, protože minulý rok jsem běžela jenom tam a zpět a oběhli jedno kolečko a konec. Teďka chtěl i pan rozhodčí trojuhelník. Ale bylo to dobře :) S Hellíkem jsme to dali suprově. KDyž jsem si říkala, co jsem tam vyváděla minulý rok bylo mi z toho špatně. Tolik chyb jsme udělala :D Teďka už jsem si dala pozor a vzpomenula si na všechny rady Libušky Brychtové co nám říkala na táboře a podařilo se...za chvíli za mnou rozhodčí přišel s medailí v ruce řekl You are winner a bylo to tam! :) Byla jsem moc ráda! umístili jsme se na 1. místě a ostatní na druhém. Když jsem stála na jedničce a měli medaili v ruce vrtalo mi hlavou, jaktože jsme nedostali pohár, když na poličce, kde všechny poháry byli byl i ten za 1. místo Dítě a pes. Když jsem odcházela z kruhu tak mě ještě zastavila paní překladatelka a pohár mi dala.

Moc děkuji majitelům Hellíka za jeho půjčení!

Tak za rok snad zase :)


Fotky ode mně: http://dvoramic.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_seltii-_Pardubice-Nemosice_3.9.2011/

Fotky od Květy Dvořákové( já a Helli): http://trixdrag.rajce.idnes.cz/2011-09-03_Klub.vystava_seltii_Pardubice_-_soutez_Dite_a_pes%2C_1._misto_Misa_D..s_Hell_Boy_M.I./