DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Corálek Gold Beryllova krev

Čivava cup- 20.8.11
Neoficiální agility závody Čivava cup- 20.8.2011
 
Na tyhle závody jsem se moc těšila :) Z ohlasů jsem pochopila, že je tam super organizace a o to se taky potvrdilo! Závody po organizační stránce byli úžasný...opravdu :)

Přejímka je až odpoledne od 13ti hodin takže mám spoustu času na sbalení věcí a psychickéh ose připravení se :D Přiznávám se...byla jsem hrozně nervozní. Je možné že to ze mě Cori vycítil....takže jsem si řekla DOST a s nervozitou je konec! ;)
Psychicky podpořit mě přijela Lucka Kopecká s Luckym :) Tímto jí moc děkuji....
Přijížídme asi ve čtvrt na 2. Nestačím se divit kolik je tam už závodníků, jsme tam skoro poslední :O
Běhá se ve čtyřech kategoriiích- začátečníci S a XS a pokročilí S a XS. Jako rozhodčí je pozván Michal Žehan, který mě opět přesvědčil, že je to ten nejlepší rozhodčí a stavěl krásné parkury :)
První běh tj. jumping je se slalomem na levou ruku...ajaj říkám si. Jinak je moc krásný a nabízí spousta řešení v jedně sekvenci. Cori nestačím rozcvičit, protože jsem se ještě koukala na Ivet Šolínovou....osudná chyba :( 

Na start přicházím strašně nervozní. Běžíme hned po druhé skočce mi udělá hrozný oblouk, je mi jasné že se dál soustředit nebude. Běží rovinku, tunel a je tu slalom. Špatný náběh. Slalomem pokračuje sám krásně :))  Pak sekvenci běží taky krásně a pak mi obíhá tunel a větří...větří koně vedle vě výběhu. Hodně mě to rozhodí a jsem nervozní ještě víc. Zase mi vybočí další tunel a vypadá to, že uteče z parkuru. Naštěstí se na přivolání vrátil. Poslední dvě skočky jsou hrozné prootže stále větří... Máme 3 odmítnutí a příšerný čas. Jsme 8. z 12ti závodníků. 

Další běh, agility, je lehký a běhavý. Říkám si že snad už větřit nebude. A taky že ne! Běží sice pomaleji a několikrát se koukne na rozhdočího( jako kdyby mu říkal: Cos nám to tady postavil?!! :D) ale přesně a ke konci zrychluje. Zony super kladina sice pomalješí ale dá se to.  jsme u posledních dvou překážek já si v duchu říkám neshoď neshoď! A on mi oběhne poslední překážku :( Za překážkou jsem měla připravenou hračku a on si jí vzal a začal s ní utíkat jakože si budeme hrát :D :(  Řeknu mu rázně pusť ke mně a běh dokončíme. Jedno odmítnutí a jedna chyba( za dotek...takovej malinkej...) s hrozným časem a jsme 10. z 12ti závodníků. Z tohohle běhu mám ale hodně dobrý pocit :))

Hra je bohužel hodnocena dohromady, ale i kdyby nebyla neumístili by jsme se. Hra se nazývá anti jumping tzv-. běh bez skokových překážek. Jsou tam 2 áčka které se jdou asi 4x a taak se na ně nějakým psům už ani nechce. Když si parkuru při prohlídce projdu poprvé řeknu si že tohle si zapamatovat prostě nemůžu. Při druhém procházení se zastavím u 4. překážky a řeknu Ivet, která je za mnou: Tady jsme byli jo? :D Prohlídka mi přidá, strašně krátká...asi proto že nejsem schopná si to zapamatovat.

Cori běží dobře. Houpačku mu držím, protože když spadne na zem rhozne s sebou bouchne. Cori na oupačce kouká pryč a nevnímá. Obíhává barel a zase něco větří...achjo :( Pak jdu blbě naštěstím ě na to rozhdočí upozorní a už běžíme dobře :)) Po kladině mi zase odběhne. Už toho mám dost vezmu ho do náruče postavim před tunel a nabudim ho. Běží! A rychle :)  Áčko dokonce přeletí ale po barelu zase něco větří. Do konce parkuru už běží krásně a hodně rychle :) Umístění nevím ale myslím, že bychom byli mezi poslendíma.

V součtech jsme skončili na 8. místě z 12ti. Konečně jsem blíže poznala Elišku Hanušovou, Janu Tvrdou a Báru Trukosvou. Všdhcny jsou super a jsem moc ráda, že jsem je poznala :) Těšíme se na další setkání!

Závody se oragniazčně orpabdu povedly! Rychlé výsledky, krásné ceny( tahodně cen jsem ještě nezažila) ale jedinou chybou je, že se vyhodnocovali jenonm součty. Příde mi to celkem nespravedlivé. Příští ročník je naplánovaný na 18.8.2012 a tak si už vyplňuju místo v kalendáři :))

Fotky ode mně můžete najít zde:dvoramic.rajce.idnes.cz/Civava_cup-_20.8.2011/ 

Fotky od Lucky Kopecké zde:tadome.rajce.idnes.cz/Civava_Cup_2011/ 

Naše video: www.zkouknito.cz/video_76523_neofky-civava-cup-20-8-2011